“Your face is your canvas. Before makeup and other enhancers, beauty starts with your skincare.”

MOTY FRIDMAN

Changing the Face of Beauty

Eigenaar Moty Fridman geboren in Israel liet niets aan het toeval over en werkte met een team van chemici in toponderzoekslabaratoria in Europa. Op deze wijze werden producten en behandelingen ontwikkeld met formules die welzijn en technologie combineren. Dit alles met één ultiem doel: een positief transformatie effect op lichaam en geest. In 2003 zag -417 het levenslicht en sindsdien is het distributienetwerk uitgerold tot in meer dan 15 landen. Onder meer in Frankrijk, Zwitserland, Rusland, Denemarken en Argentinië is het te koop.

Tot voor kort was Nederland nog een zwarte vlek in dit rijtje. Tot nu! Want Jolyn Le Loux, Denice Verschoor en Esther Benitah zijn dermate overtuigd van de toegevoegde waarde van -417 dat ze het de Nederlandse markt niet willen onthouden!

Het laagste punt op het aardoppervlak

“Dode Zee”, heet hij. Toch is deze zee en de hele regio aan de kust springlevend. De Dode Zee ligt ongeveer 400 meter onder de zeespiegel. Het laagste punt ligt op -417 meter en de zee maakt deel uit van de Syrisch-Oost-Afrikaanse Rift Valley, geflankeerd door de Judea-bergen in het westen en de Moab-bergen in het oosten.

Het water van de Dode Zee bevat 21 mineralen, waaronder magnesium, calcium, broom en kalium. 12 hiervan zijn te vinden in geen andere zee of oceaan en sommige worden erkend voor het geven van een ontspannen gevoel, het voeden van de huid, het activeren van de bloedsomloop en voor het verlichten van reumatische ongemakken en stofwisselingsstoornissen.

-417

  • Je mooi, natuurlijk en fijn voelen
  • Zie onmiddellijk zichtbare resultaten op de huid
  • Hoge concentratie aan natuurlijke actieve ingrediënten Antiverouderings- en verjongingsproducten voor resultaten op lange termijn
  • Ook geschikt voor gevoelige huidaandoeningen
  • Vrij van parabenen en minerale olie
  • Meer dan 90% van onze collectie is VEGAN