Minus 417 Nederland CV

‘s Gravenweg 150
2902 LG Capelle a/d IJssel
info@minus417.nl
+31 (0)6-515 905 49
+31 (0)6-830 379 29

KvK-nummer: 71037861
Btw-nummer: NL858555700B0117

Veelgestelde Vragen

Lees alstublieft onze veelgestelde vragen voor u ons een mail stuurt.

De Dode Zee is ‘s werelds grootste natuurlijke spa. Gelegen op het laagste punt van de planeet (417 meter onder de zeespiegel), is het rijk aan verschillende mineralen met bewezen therapeutische krachten en cosmetische voordelen.

De wateren van de Dode Zee bevatten de hoogste concentratie mineralen ter wereld – een verbazingwekkende 32%. Zijn sedimentaire kleilagen van rijke, zwarte minerale modder leveren buitengewone concentraties van natuurlijke elementen op (tien keer meer dan oceaanwater). Denk hierbij aan magnesium, calcium, kalium, strontium, boor en ijzer – die essentieel zijn voor het behoud van een gezonde, soepele huid.

Ten slotte zorgt de uitzonderlijk lage hoogte voor een dichte deken van zuivere, vervuilingsvrije zuurstof die extra bescherming biedt bij het filteren van de schadelijke stralen van de zon.

Integendeel. Mensen van over de hele wereld met een zeer gevoelige huid of zelfs huidaandoeningen komen naar de Dode Zee om hun lichaam onder te dompelen in zijn mineraalrijke wateren. Dode Zee-mineralen zijn goedgekeurd en aanbevolen door ‘s werelds meest gerenommeerde dermatologen, beide als een uitstekende remedie voor het verlichten van de symptomen van huidproblemen en als voortdurende, dagelijkse zorg voor het handhaven van een gezonde huid op een optimaal niveau. De meeste Minus 417-producten zijn goedgekeurd voor de gevoelige huid.

Mineralen vormen de structuur voor de natuurlijke opbouw van de huid op alle vlakken. Ze beschermen tegen zonnestralen, verzorgen, herstellen, vernieuwen en voeden.

Calcium geeft cellen kracht en stimuleert de collageenaanmaak. Een crème met calcium bevordert de aanmaak van nieuwe huidcellen, en dus een jong uitziende huid.

Kalium is onder andere een uitblinker in het regelen van de vochtbalans in je cellen. Voor een gezonde huis hebben je cellen dus, zowel van binnen als van buitenuit, voldoende kalium nodig. 

Als je huid aan ontspanning toe is zit je bij magnesium aan het goede adres. Magnesium kalmeert en ontspant je gezichtsspieren, waardoor deze minder rimpels veroorzaken.

Zodra een bestelling is verzonden, ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail met uw trackinginformatie. U kunt ook de klantenservice bellen voor hulp bij het volgen van uw bestelling.

Een orderbevestiging verschijnt als de laatste stap in uw bestelproces. Kort daarna ontvangt u een e-mailbevestiging met een bestelnummer en een samenvatting van uw bestelling.

Stuur ons een mail