Acne en huidverzorging

Acne is het meest voorkomende huidprobleem in Nederland. Het verschijnt vaak als een uitbraak van puistjes op je gezicht. Maar het kan ook verschijnen op je borst, nek, rug of schouders. Terwijl je een uitslag op je borst of arm kunt bedekken met kleding, is het moeilijk om bultjes en vlekken op je gezicht te verbergen. Bovendien kunnen ze pijnlijk zijn. Ze kunnen je humeur beïnvloeden en je zelfbewust maken. Minus 417 heeft huidverzorgingsproducten in haar assortiment die kunnen helpen bij de verlichting van acne.

Acne is misschien begonnen in je tienerjaren, die tijd waarin leeftijd en hormonen elkaar ontmoeten om die vreselijke puistjes te veroorzaken. Of misschien ben je begonnen met het ervaren van acne in je volwassen jaren. Hoe dan ook, veel mensen vinden acne vervelend of gênant. Minus 417 heeft een aantal tips voor het verhelpen van acne. Kies daarnaast een speciale reiniger die is samengesteld voor acne. Deze producten bevatten vaak salicylzuur of benzoylperoxide , die helpen bij het genezen van acne. Als je een vochtinbrengende crème gebruikt, gebruik dan alleen lichte moisturizers die acne niet verergeren. Wij hebben olie-vrije moisturizers die antibacteriële middelen bevatten voor de acne-gevoelige huid.

-417 is een lijn dat bestaat uit natuurlijke huidverzorgingsproducten die gemaakt zijn op basis van natuurlijke bestanddelen en mineralen, elk afkomstig van de laagste plaats ter wereld. Beter bekend als de Dode Zee. De Dode Zee heeft misschien wel zo, maar eigenlijk is hij springlevend. De Dode Zee ligt op ongeveer 400 meter onder de zeespiegel en bevat maar liefst 21 mineralen met bewezen effecten voor de huid. Denk hierbij aan calcium, broom en kalium. 12 van deze mineralen zijn overigens in geen enkele andere zee of oceaan te vinden. Een goed voorbeeld van een voordeel van een Dode Zee mineraal: Zink zorgt voor de natuurlijke regulatie van celgroei en regeneratie. Vergemakkelijkt celvernieuwing en stimuleert de synthese van collageen en elastine (vernieuwt de huid). Het heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen en is een natuurlijke UV-stralenblokker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *