De effecten van een serum op de huid

Inmiddels kennen we allemaal de basisvereisten voor huidverzorging: ga niet slapen met je make-up op. Altijd hydrateren. Gebruik zonnebrand crème alsof je leven ervan afhangt. Maar er is een nieuw takenpakket dat u misschien niet zo bekend in de oren klinkt: gebruik een serum. Het toevoegen van serums aan onze huidverzorgingsroutine heeft het grootste verschil gemaakt in de manier waarop onze gezichten eruit zien en aanvoelen.

Serums bevatten de hoogste concentratie aan actieve ingrediënten die je zonder recept kunt krijgen. Vergelijkende reinigingsmiddelen en moisturizers bevatten meestal tussen 5 en 10% actieve ingrediënt, terwijl serums tot 70% kunnen bevatten. Dit betekent dat u daadwerkelijk resultaten krijgt, of u nu een egale huidt wilt, rimpels wilt verminderen of donkere vlekken wilt verwijderen.

Als u een gevoelige of doorbraakgevoelige huid heeft, weet u hoe belangrijk het is om goedkope occlusieve agentia (zoals minerale olie) te vermijden. Omdat serums speciaal zijn ontworpen voor de gevoelige huid, bevatten ze die niet. Hun doel is ervoor te zorgen dat hun actieve ingrediënten (peptiden, stamcellen, vitamines en heilzame mineralen) voorbij de buitenste laag van je huid komen en hun effecten diep naar binnen brengen. Het resultaat? Een puur, krachtig huidverzorgingsmiddel.

Naast de voordelen van het tegengaan van veroudering, is een serum ook uitstekend geschikt om uw huid tegen schade te beschermen, vooral tegen de UVA- en UVB-stralen van de zon. Dat komt omdat deze serums bestaan uit antioxidanten, dus helpt het natuurlijk om uw huid te versterken en stoffen af te stoten die het kunnen beschadigen.Serums zijn gemaakt van zeer kleine moleculen, dus de huid absorbeert ze snel en diep. De dikkere, zwaardere ingrediënten in crèmes vormen een barrière op je huid. Dat is geweldig voor het vastzetten van vocht. Maar het kan ook actieve ingrediënten blokkeren. Zonder deze belemmeringen dringen de actieve ingrediënten in een serum sneller en effectiever door de huid.

Interesse? Kies voor een krachtig en natuurlijk serum van Minus 417!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *