Dode Zee moddermasker

Vroeger werd modder uit de Dode Zee gebruikt door farao’s en koninginnen als Cleopatra om een betere huid te krijgen. Oude mensen zouden hun huid laten weken in de wateren van de Dode Zee om verlichting te krijgen van hun kwalen en om hun goede gezondheid te herstellen. Tegenwoordig overspoelen toeristen het gebied om de herstellende voordelen van de Dode Zee te ervaren.

Om het huidherstellende voordeel van de Dode Zee thuis te bereiken, kunnen mensen enkele van de exclusieve huidverzorgingsproducten van Minus 417 gebruiken die modder uit de Dode Zee bevatten. Gevuld met voedingsstoffen en mineralen, is deze modder uitstekend geschikt voor het verminderen van psoriasis en het hydrateren van de huid.

Door onderzoek in het Dode Zee Onderzoekscentrum zijn wetenschappers erachter gekomen dat Dode Zee modder uitstekend is voor het verminderen van ontsteking en het verbeteren van de symptomen van psoriasis. Het is ook een krachtige manier om de huid te hydrateren en eventuele ruwe plekken te verwijderen.

De krachtige mix van voedingsstoffen is over de hele wereld bekend om zijn hydraterende eigenschappen. Bovendien bevat het voedingsstoffen die de bacteriën die acne veroorzaken daadwerkelijk kunnen doden. Toen deze ontdekking eenmaal was gedaan, begonnen wij dode modder in gezichtsmaskers, zeep en exfoliatoren te gebruiken. In high-end spa’s kunnen mensen lichaamspakkingen krijgen die zijn gemaakt van modder in de Dode Zee.

Wanneer een gezichtsbehandeling wordt gebruikt, helpt Dead Sea Mud om onmiddellijk een gezondere huidskleur te creëren en lagen dode cellen te verwijderen. Zodra deze dode cellen zijn verwijderd, kunnen nieuwe cellen regenereren voor een jongere en gezonder uitziende huid. De bloedcirculatie in het gezicht neemt toe en de huid van het gezicht wordt merkbaar warmer. Hierdoor worden toxines en acne veroorzakende bacteriën uit het gezicht verwijderd. Tegelijkertijd dicht de gezichtsbehandeling de modder over het gezicht en vergroot het vermogen van het gezicht om mineralen en eiwitten te absorberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *