Ook een gladde huid? Wij helpen je!

Of je nu man of vrouw bent, niemand houdt van ruige, vlekkerige of vermoeide huid. Plus, problemen zoals acne, vlekken, rimpels en vergrote poriën hebben ook de neiging om je schoonheid te bederven. Hoewel er tal van huidverzorgingsproducten op de markt zijn die beloven je een gladde en onberispelijke huid te geven, kunnen sommige zelfs nare ingrediënten bevatten die je huid kunnen beschadigen. Gelukkig is er -417, een huidverzorgingsmerk met enkel natuurlijke ingrediënten voor een echt gladde en soepele huid.

Kies daarnaast altijd een geschikte reiniger. De huid kan variëren van droog tot vettig en daartussenin. Kies bij het uitzoeken van een reiniger een die bij uw huidtype past . Er staat op de fles of het gaat om een vette huid, een droge huid, een gecombineerde huid of alle huidtypes. Was daarnaast je gezicht twee keer per dag, ‘s morgens en’ s nachts. Het is vooral belangrijk om het ‘s nachts te wassen, omdat je het vuil van de dag verwijdert. Wanneer je huid droog is, breng je een moisturizer aan. Breng voor een goede praktijk een gezichtscrème aan na elke keer dat u uw gezicht wast. Het is ook een goed idee om het toe te passen voordat je make-up opzet. Kies een vochtinbrengende crème die bedoeld is voor uw huidtype, door op het flesje te zoeken naar het olieachtige, medium-huid of droge huidlabel.

Sommige mensen hebben veel geluk met exfoliatie en creëren een gladdere, duidelijkere huid. Je moet niet te vaak exfoliëren, omdat het je huid kan beschadigen. Over het algemeen kun je een paar keer per week scrubben, hoewel je misschien minder agressieve behandelingen minder vaak hoeft te doen. Ook wil je misschien niet scrubben tijdens acne behandelingen, omdat het de problemen erger kan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *