100% natuurlijke dagcrème

Natuurlijk kunnen ochtenden hectisch zijn. Maar we hopen echt dat ze niet zo hectisch zijn dat je het huis verlaat zonder je huid de rest van de dag voor te bereiden. Omdat vervuiling, harde wind en de zonnestralen nogal schadelijk is voor je huid, kan een dagcrème je helpen om de bovenstaande problemen met het grootste gemak te bestrijden.

Het beschermt het gezicht

Een voordeel van een dagcrème is de zonbeschermingsfactor, die het gebruik van een extra product overbodig maakt. De meesten van hen hebben SPF, dat de huid beschermt tegen zonnestralen, zodat je de zon kunt absorberen zonder je zorgen te hoeven maken dat het je huid beschadigt.

Het is een ideale basis

Als je overdag foundation of concealer draagt, kan een dagcrème dienen als een perfecte basis. Een dagcrème bereidt het gezicht voor en maakt het gereed voor basismake-up. Zelfs als je geen make-up draagt, zal de crème je huid voeden en soepel maken.

Het geneest de huid

Een dagcrème is meer dan een laag om ‘s ochtends aan te brengen, want het doet zoveel meer dan dat. Het egaliseert de huidskleur, hydrateert de huid en behandelt onvolkomenheden van binnenuit. De Minus 417 dagcrèmes gebruikt haar huidverlichtende vitamines om oneffenheden te verlichten en het gezicht te hydrateren voor een prachtige natuurlijke gloed.

Minus 417 is een exclusieve lijn van natuurlijke huidverzorgingsproducten op basis van natuurlijke actieve bestanddelen en mineralen van de laagste plaats ter wereld. Deze plek is de Dode Zee. De Dode Zee symboliseert de oprichting van het bedrijf. Dit komt omdat deze zee maar liefst 21 mineralen bevat waarvan 12 van deze mineralen zijn overigens in geen enkele andere zee of oceaan te vinden zijn. De naam -417 komt van het feit dat de Dode Zee op ongeveer 400 meter onder de zeespiegel ligt. Een goed voorbeeld van een voordeel van een Dode Zee mineraal: Magnesium versnelt het metabolisme van cellen door het lichaam te helpen andere essentiële voedingsstoffen te gebruiken, werkt als een anti-allergie middel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *