Dode Zee moddermasker

De Dode Zee, 417 meter onder de zeespiegel, staat bekend als het laagste oppervlak van de planeet en bevindt zich rond Israël en Jordanië ten oosten van Jeruzalem. Geen leven overleeft in het water behalve bacteriën. Dit is omdat het een zoutconcentratie heeft die zeven keer zo groot is als die van een oceaan. De Dode Zee staat al lang bekend als een plaats van genezing. Oude bevolkingsgroepen gebruikten het om een verscheidenheid aan ziektes en verwondingen te kalmeren. Zelfs vandaag de dag gaan duizenden bezoekers naar de Dode Zee voor spabehandelingen en therapieën.

Het is vooral de modder uit de Dode Zee die door de eeuwen heen is geprezen om zijn opmerkelijk gunstige effect op de gezondheid, en in het bijzonder op de huid. Dus als het erop aankomt om modder op jezelf te smeren, verwen jezelf dan met Dode Zee-modder, en om precies te zijn de Dode Zee-moddermasker van Minus 417. Ons masker zit boordevol mineralen zoals kalium, magnesium, natrium, broom en calcium en biedt veel voordelen voor de gezondheid van de huid, waaronder:

1. Verbetering van verschillende huidaandoeningen zoals acne, eczeem, psoriasis en huiduitslag.

2. Verstevigt de huid en verbetert het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels

3. Hydrateert de huid diep van binnen

4. Verwijdert dode huidcellen en geeft een jeugdige teint

5. De fijne korrels van dode zee-modder reinigen zachtjes en ontgiften de poriën en zuigen onzuiverheden en gifstoffen uit de huid

6. Verbetering van medische aandoeningen, waaronder artritis, bot- en kraakbeenontsteking, reuma, stress, vermoeidheid en slapeloosheid.
Ja, soms moet je vies worden om schoon te worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *