Huidverjonging

De Dode Zee is een unieke bron van mineralen, die op natuurlijke wijze worden gemaakt onder buitengewone klimatologische omstandigheden. De uitzonderlijk hoge concentratie van deze mineralen in het gebied van de Dode Zee is overal ter wereld ongeëvenaard! De Dode Zee staat bekend om zijn therapeutische eigenschappen en mensen zijn eeuwenlang naar de kust gereisd om te genieten van de zoute, majestueuze wateren. De schone, onvervuilde lucht en het warme klimaat zorgen voor een helende omgeving die op geen enkele andere plek ter wereld is. Er zijn veel voordelen voor de schoonheid van het gebruik van zeezout en dit zijn er enkele:

DROGE HUID

Regelmatig weken met Dode Zeezout en vervolgens een moisturiser aanbrengen kan ongemakkelijke symptomen verlichten. Een hoog mineraalgehalte in het Dode Zeezout helpt zowel bij het reinigen als bij het vervangen van de vereiste elektrolyten die nodig zijn voor een gezonde huid.

PSORASIS

De huid wordt geholpen bij het elimineren van toxines, het regenereren van nieuwe cellen, verhoogde circulatie en algemene lichaamsverzorging, wat heeft geresulteerd in een verlenging van de duur van remissie en werd aanbevolen als een alternatieve behandeling voor psoriasis.

EEN JEUGDIGE HUID

Omdat het alle gifstoffen uit je lichaam kan duwen, wordt de huid zacht en gezond. Men heeft gezien dat regelmatige zoutbaden in de Dode Zee de huidtint voor een groot deel kunnen verbeteren. Het magnesium dat in het zout aanwezig is, kan voorkomen dat de huid het vocht afstoot, waardoor het soepel, stevig en jeugdig blijft.

ACNE

Acne is waarschijnlijk de meest voorkomende huidaandoening van allemaal. Chocolade en vettig eten zijn niet de schuld. Acne wordt veroorzaakt door vele factoren en veel daarvan hebben betrekking op interne processen zoals stress en hormoonfluctuaties. Dode Zee zout bevat veel zwavel en zwavel is een krachtige reiniger waarvan is bewezen dat het effectief acne behandelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *