Gevoelige huid en huidverzorging

Het hebben en onderhouden van een mooie huid is een moeilijke taak gezien vervuiling in onze omgeving. Er zijn maar weinig mensen die met een stralende huid zijn geboren, maar de rest van ons, vooral degenen met een gevoelige huid, moeten hard werken om een heldere en stralende huid te krijgen. Minus 417 producten zijn er ook speciaal voor de gevoelige huid. Wij helpen je graag bij de behandeling van een gevoelige huid.

Een gevoelige huid reageert helaas niet goed met alle soorten ingrediënten die in veel producten aanwezig zijn. Het is erg belangrijk om te weten welke ingrediënten aanwezig zijn in het product dat je koopt om huidirritatie te voorkomen die na gebruik kan optreden. Een gezond huidverzorgingsregime is erg belangrijk voor alle huidtypes, vooral de gevoelige huidtypes waarvoor water moet worden opgesloten om te voorkomen dat het uitdroogt. Gebruik een vochtinbrengende crème die bij je huid past, bij voorkeur een natuurlijk product zoals -417. Wij hebben speciale vochtinbrengende crèmes ontwikkeld die speciaal zijn gemaakt voor de gevoelige huid.

Te veel warmte beschadigt tevens de huidcellen en kan vaak huiduitslag en ziektes veroorzaken. Schadelijke ultraviolette stralen van de zon moeten worden vermeden door het dragen van een zonnebril en het gebruik van zonnebrandcrèmes met een hoge SPF. Sta ook niet zo veel mogelijk in de zon! Immers: een goede huid begint bij de basis. Wanneer je de kans krijgt, was dan ook je gezicht. Het hydrateert niet alleen je huid, maar helpt ook bij het opschonen van onzuiverheden die je poriën kunnen verstoppen. Dep altijd je huid om te drogen en vermijd wrijven. Vermijd daarnaast het gebruik van zeep en gezichtsreinigers die agressieve chemicaliën en conserveringsmiddelen bevatten, omdat deze je gevoelige huid kunnen beschadigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *