Huidverzorging bij cellulitis

Heb je cellulitis? Je bent niet alleen: de cosmetische toestand treft op een bepaald moment tijdens hun leven bijna 90% van alle vrouwen, zelfs vrouwen die anders slank en fit zijn. Zo gewoon als cellulitis is, er is ook ontzettend veel verkeerde informatie over wat het is, wat het veroorzaakt en hoe het kwijt te raken. Dus voordat je iets de schuld geeft, een cosmetische procedure inplant of een fortuin besteedt aan niet werkende zelfzorg-producten, lees je altijd goed in en kies voor een natuurlijk, werkend middel als -417.

Hormonen lijken ook een rol te spelen bij het verschijnen van cellulitis: naarmate vrouwen ouder worden, produceert hun lichaam minder oestrogeen – een hormoon dat helpt de bloedvaten soepel te laten stromen. Minder oestrogeen kan een slechtere bloedsomloop betekenen, wat ook een afname van de nieuwe collageenproductie en de afbraak van ouder bindweefsel kan betekenen. Cellulitis ontstaat wanneer verbindingsvezels onder de huid zwak worden of hun elasticiteit verliezen, maar het strekken en versterken van die gebieden (naast het verbranden van overtollig vet in het algemeen) kan helpen.

Je dieet alleen kan niet bepalen of je wel of niet cellulitis krijgt, maar het eten van een goed uitgebalanceerd, plantaardig dieet kan de ontsteking in je hele lichaam verminderen en je helpen een gezond gewicht te behouden, zeggen diverse doktoren. Gehydrateerd blijven – zowel door het drinken van water als door het eten van veel voedsel met een hoog watergehalte – zullen ook je bindweefsel sterk en soepel houden en kunnen je zelfs helpen af te slanken.

Er is tevens bewijs dat crèmes of scrubs met stimulerende ingrediënten, zoals cafeïne , gemberen groene of zwarte thee, kan helpen door de bloedcirculatie te verbeteren en vetcellen te verkleinen. De producten van -417 zijn allen op natuurlijke basis en kunnen helpen bij het verminderen van cellulitis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *