Huidverzorgingsproducten

Overweldigd door het aanbod van cosmeticaproducten? Ben je op zoek naar een eenvoudig, gemakkelijk te volgen huidverzorgingsprogramma dat past bij je hectische schema? Zoek niet verder. Minus 417 heeft tal van huidverzorgingsproducten die passen binnen een dergelijk programma. Van nachtcrèmes tot moddermaskers.

De wetenschappelijk bewezen Minus 417 bestaat uit een assortiment huidverzorgingsproducten die actieve en natuurlijke bestanddelen uit de laagste plek ter wereld haalt. Deze plaats staat beter bekend als de Dode Zee. De Dode Zee symboliseert de oprichting van het bedrijf. Dit komt omdat deze zee maar liefst 21 mineralen bevat waarvan 12 van deze mineralen zijn overigens in geen enkele andere zee of oceaan te vinden zijn. Mineralen uit de Dode Zee zijn onder andere calcium, broom en kalium. De naam -417 komt van het feit dat de Dode Zee op ongeveer 400 meter onder de zeespiegel ligt. Een goed voorbeeld van een voordeel van een Dode Zee mineraal: Broom geneest en verlicht aandoeningen en heeft ontspannend effect als een ontstekingsremmer. Broom kan daarnaast worden gebruikt als een natuurlijk antibioticum, wat veel voordelen heeft voor het lichaam. Verder maakt Minus 417 gebruik van de volgende vitaminen voor huidverzorging:

Vitamine D

Vitamine D wordt meestal gemaakt wanneer zonlicht door uw huid wordt opgenomen. Cholesterol wordt omgezet in vitamine D wanneer dit gebeurt. Vitamine D wordt vervolgens opgenomen door uw lever en nieren en getransporteerd door het hele lichaam om te helpen bij het creëren van gezonde cellen. Dit omvat de huid, waar vitamine D een belangrijke rol speelt in de huidskleur. Het kan zelfs helpen bij de behandeling van psoriasis.

Vitamine C

Vitamine C wordt gevonden op hoge niveaus in de opperhuid (buitenste laag van de huid) en de dermis (binnenste laag van de huid). Zijn kankerbestrijdende (antioxiderende) eigenschappen en zijn rol in de productie van collageen helpen je huid gezond te houden. Dit is de reden waarom vitamine C een van de belangrijkste ingrediënten is die in onze anti-aging huidverzorgingsproducten wordt aangetroffen.

Vitamine E

Net als vitamine C is vitamine E een antioxidant. De belangrijkste functie in huidverzorging is bescherming tegen schade door de zon. Vitamine E absorbeert het schadelijke UV-licht van de zon wanneer het op de huid wordt aangetroffen. ‘Fotoprotectie’ verwijst naar het vermogen van het lichaam om de schade veroorzaakt door UV-stralen te minimaliseren. Dit kan helpen om donkere vlekken en rimpels te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *