Een vlekkeloze huid

Ook een vlekkeloze huid? Minus 417 geeft je graag wat tips voor een écht mooie en gezonde huid. Met de natuurlijke producten van – 417 heb je altijd een prachtige huid binnen handbereik.

Als je binnen een week een vlekkeloze huid wilt hebben, wast dan je gezicht één keer ‘s morgens en één keer’ s avonds met een niet-comedogene zachte reiniger. Gebruik een exfoliërende scrub op de 1e, 4e en 7e dag van de week om de dode huid te verwijderen, zodat je gezicht er gladder en gezonder uitziet. Drink de hele week dagelijks minstens 8 glazen water en krijg elke nacht 8 uur slaap. Probeer een reiniger, toner en vochtinbrengende crème van Minus 417 die niet comedogeen is . Dit betekent alleen dat het je poriën niet verstopt, wat leidt tot puistjes.

Voordat je naar bed gaat, vergeet dan ook niet om make-up af te doen die je eerder op de dag op hebt gedaan. Het wassen van je gezicht kan genoeg zijn, maar voor sommige make-up is make-up remover nodig. Zorg ervoor dat je elke avond zo’n 8 uur slaap hebt, misschien zelfs wat meer als je een tiener bent. Goed uitgerust zijn geeft je lichaam meer energie om zijn dagelijkse routine te volgen en laat je nog beter voelen. Een vlekkeloze huid heeft geen grote donkere kringen.

Waarom juist Minus 417?

De bewezen -417 productenlijn bestaat uit huidverzorgingsproducten die actieve en natuurlijke bestanddelen uit de laagste plaats ter wereld haalt. Deze plaats is de Dode Zee. De Dode Zee symboliseert de oprichting van het bedrijf. Dit komt omdat deze zee maar liefst 21 mineralen bevat waarvan 12 van deze mineralen zijn overigens in geen enkele andere zee of oceaan te vinden zijn. Mineralen uit de Dode Zee zijn onder andere calcium, broom en kalium. De naam -417 komt van het feit dat de Dode Zee op ongeveer 400 meter onder de zeespiegel ligt. Een goed voorbeeld van een voordeel van een Dode Zee mineraal: Broom geneest en verlicht aandoeningen en heeft ontspannend effect als een ontstekingsremmer. Het kan tevens worden gebruikt als een natuurlijk antibioticum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *