Wat te doen tegen rimpels?

Tips tegen rimpels! Het arsenaal aan Minus 417 anti-aging lotions, serums en crèmes die je in je medicijnkastje hebt staan, kan het verouderingsproces vertragen en je huid doen gloeien. Sterker nog, we zweren erbij! Toch zijn, naast de bewezen Minus 417 producten, wat veranderingen aan je lifestyle geen overbodige luxe.

Kies bij de keuze voor een crème of lotion altijd voor een lotion die rijk is aan antioxidanten. Antioxidanten helpen de huid te beschermen tegen vrije radicalen in de omgeving, die schadelijk zijn voor de huidcellen. Ze werken om te voorkomen dat vrije radicalen het elastine en collageen van de huid afbreken, wat resulteert in een jongere, gezondere huid. En vooral: hydrateer goed om rimpels te voorkomen. Twee liter per dag is een goede minimale start. Verschillende lichaamstypes, zoals dat van atleten, hebben meer nodig. Tel groene thee en koffie in mee in je dagelijkse portie, maar doe rustig aan met alcohol.

De wetenschappelijk bewezen -417 productenlijn bestaat uit huidverzorgingsproducten die actieve en natuurlijke anti-rimpel bestanddelen uit de laagste plaats ter wereld haalt. Je kent deze plaats het beste als de Dode Zee. De Dode Zee is eigenlijk een vreemde naam, gezien het feit dat hij eigenlijk springlevend is. De zee ligt op ongeveer 400 meter onder de zeespiegel op het laagste punt van het aardoppervlak en bevat maar liefst 21 mineralen.

Denk hierbij aan calcium, broom en kalium. Sterker nog: 12 van deze mineralen zijn in geen enkele andere zee of oceaan te vinden! Een goed voorbeeld van een voordeel van een Dode Zee mineraal: Kalium verbetert de oxidatie, stimuleert en onderhoudt zenuwsignalen en spiercontracties. Het is tevens noodzakelijk om de waterhuishouding te handhaven, zodat celmetabolisme kan plaatsvinden. Het helpt ook de cellen om voedsel te absorberen en afvalstoffen te verdrijven. Een onevenwichtigheid van kalium leidt vaak tot waterretentie. Tekenen van kaliumgebrek zijn onder andere abnormaal droge huid en acne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *