Minus 417

-417 is een exclusieve en unieke lijn van natuurlijke huidverzorgingsproducten op basis van natuurlijke actieve bestanddelen en mineralen van de laagste plaats ter wereld – de Dode Zee. De bedrijfsnaam is geaccepteerd als een internationaal merk dat de exacte locatie onder de zeespiegel van de Dode Zee symboliseert ten tijde van de oprichting van het bedrijf. Moty werkte samen met een team chemici in de toponderzoekslaboratoria in Europa om producten en behandelingen te ontwikkelen met ‘formules die welzijn en technologie combineren voor een positief transformatie-effect op lichaam en geest.

Tegenwoordig biedt -417’s complete en hoogwaardige productlijn één enkele bron die zowel de professionele spa als de zoektocht van de consument naar een goed gevoel en de gezondheid van de huid overtreft. -417 put uit een rijk en gevestigd verleden, maar evolueert voortdurend naar toekomstige groei en vooruitgang. Het gebruik van natuurlijke en wetenschappelijk bewezen ingrediënten in verzorgingsproducten blijft het hedendaagse en creatieve beleid van het merk stimuleren. Alle -417-producten zijn vrij van parabenen en vrij van minerale olie. We zijn ook wreedheid vrij en testen onze producten nooit op dieren.

Minus 417 en de Dode Zee

“Dode Zee”, heet hij. Toch is deze zee en de hele regio aan de kust springlevend. De Dode Zee ligt ongeveer 400 meter onder de zeespiegel op het laagste punt van het aardoppervlak en maakt deel uit van de Syrisch-Oost-Afrikaanse Rift Valley, geflankeerd door het Judese gebergte in het westen en de Moab-bergen in het oosten.

Het water van de Dode Zee bevat 21 mineralen, waaronder magnesium, calcium, broom en kalium. 12 hiervan zijn te vinden in geen andere zee of oceaan en sommige worden erkend voor het geven van een ontspannen gevoel, het voeden van de huid, het activeren van de bloedsomloop en voor het verlichten van reumatische ongemakken en stofwisselingsstoornissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *