Huidverzorgingsproducten met anti-oxidanten

Regelmatige blootstelling aan de zon en verontreinigende stoffen verhoogt de snelheid van oxidatie van de huid en de hoeveelheden vrije radicalen dramatisch. Omdat vrije radicalen op cellulair niveau ook de huid kunnen beschadigen, kan de huidtint er ongezond uitzien. Oxidatie en vrije radicalen veroorzaken ook schade aan de cellulaire vernieuwingscycli van de huid en verzwakken de structurele integriteit.

De aanval door vrije radicalen kan leiden tot slappe huid, rimpels en algehele huidveroudering. Zonneschermen met hoge SPF, ook wel zonbeschermingsfactoren, kunnen het risico op schade door de zon helpen verminderen. Het voorkomen van schade door de bescherming van antioxidanten is een geweldige manier om een gezonde huid te bevorderen. Vitamine C en E beschermen de huid door het natuurlijke reparatiesysteem van de huid te versnellen en verdere schade te voorkomen. Vitamine E helpt de huid ook het natuurlijke vocht te behouden.

Een van de meest gewenste voordelen van antioxidanten in huidverzorgingsproducten is het kalmeren van ontstekingen. Antioxidanten, zoals alfaliponzuur en andere die worden aangetroffen in pijnboomschors en groene thee, produceren waardevolle ontstekingsremmende resultaten door de bloedsomloop en het celmetabolisme te vergroten. Vermindering van ontsteking bevordert een meer gelijkmatige teint en helpt acne en rimpels op een afstand te houden.

Het gebruik van huidproducten die antioxidanten bevatten, is een goede manier om de antioxiderende kracht te versterken die nodig is om een gezonde huid op elke leeftijd te behouden. Gebruik voor maximaal voordeel twee keer per dag moisturizers met antioxidanten en bescherming tegen de zon. Het antioxidantencomplex van gojibes en granaatappel werkt om de huid op te fleuren en te voeden, terwijl SPF 30 de huid beschermt tegen schade door de zon. Voor het slapengaan gebruik je een voedende nachtcreme van Minus 417 . Als je donkere vlekken of een ongelijkmatige teint hebt, zoek dan naar een Vitamine C-gevulde crème om huidschade te helpen herstellen. Uw met antioxidanten gevulde huidverzorgingsroutine en een gezond dieet, geeft u gegarandeerd een stralende huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *