Vitamine B voor een gezonde huid

Vitamine B is niet zomaar een gewone vitamine, er zijn acht verschillende klassen van B-vitamines – die allemaal afkomstig zijn uit verschillende bronnen en een verscheidenheid aan huidverzorging voordelen hebben. Het vitamine B-complex is water oplosbaar, wat betekent dat het niet kan worden opgeslagen door het lichaam, dus het is super belangrijk om vitamine B-rijke producten te gebruiken voor een maximaal effect op de huid.

De verschillende klassen van B-vitamines zijn:
• Vitamine B1 (Thiamine)
• Vitamine B2 (riboflavine)
• Vitamine B3 (Niacine)
• Vitamine B5 (pantotheenzuur)
• Vitamine B6 (pyridoxine)
• Vitamine B7 (biotine)
• Vitamine B9 (foliumzuur) / Foliumzuur)
• Vitamine B12 (cobalamine)

Zoals met alle B-vitaminen, heeft vitamine B1 krachtige anti-aging eigenschappen. Thiamine heeft krachtige antioxiderende eigenschappen en helpt bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam en het verhogen van de bloedsomloop, voor een gezonde, stralende huid. Thiamine helpt beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen, waardoor uw huid wordt beschermd tegen vroegtijdige veroudering; zoals fijne lijnen en rimpels.

Vitamine B2, ook bekend als riboflavine, speelt een uiterst belangrijke rol bij het onderhouden van een gezonde, stralende huid. Riboflavine handhaaft de groei van weefsels om ervoor te zorgen dat een cel gezond blijft voor een heldere, stralende teint.

Vitamine B3 is een van de beste vormen van de B-vitamines voor je huid. Ook bekend als niacine, kan Vitamine B3 helpen om de conditie van de huid te verbeteren, waardoor de behandeling van rosacea, acne, eczeem, dermatitis, hyper pigmentatie, zonschade, veroudering en droge huid – dus het is een must-have vitamine voor een gezonde, gloeiende huid!

En het mooie van allemaal? Vitamine B wordt veelvuldig gebruikt in de producten van Minus417!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *