Voordelen van Groene thee voor de huid

In het begin was groene thee populair in China en gebruikte het medicinaal al eeuwen om alles te behandelen, van hoofdpijn tot depressie. Tegenwoordig consumeren mensen uit verschillende delen van de wereld groene thee vanwege de vele voordelen voor de gezondheid.

Het bevat een grote hoeveelheid antioxidanten, evenals enzymen, aminozuren en fytochemicaliën zoals polyfenolen. Het heeft ook B-vitamines, foliumzuur, mangaan, kalium, magnesium en cafeïne. Naast de voordelen voor de gezondheid heeft groene thee een indrukwekkende lijst met huid- en haarverzorgingsvoordelen. Om je schoonheid te verbeteren, kun je groene thee gebruiken in je schoonheidsmaskers. Andere voordelen van groene thee extracten, die in Minus 417 producten te vinden zijn, zijn:

Groene thee verbetert de teint en maakt je huid gezond. Het helpt gifstoffen uit de huid te verwijderen, puistjes en littekens te genezen en vermindert ontstekingen. Het verbetert zelfs de elasticiteit van de huid. Een studie uit 2003 van het Medical College of Georgia toonde aan dat groene thee helpt bij huidverjonging. Het kan worden gebruikt om huidziekten en wonden te behandelen.

De antioxidanten en tannines (een samentrekkend middel) in groene thee helpen tevens bij het behandelen van gezwollen ogen en wallen. Ze helpen de bloedvaten onder de tere huid rond de ogen te laten krimpen. Dit vermindert op zijn beurt zwelling en wallen. Groene thee heeft ook anti-aging en antioxiderende voordelen die tekenen van huidveroudering kunnen vertragen, zoals verslapping van de huid, beschadiging door de zon, ouderdomsvlekken, fijne lijntjes en rimpels. De polyfenolen in groene thee neutraliseren schadelijke vrije radicalen, die aanzienlijke schade aan de huid kunnen veroorzaken en het verouderingsproces kunnen versnellen.

De catechinen in groene thee zijn antibacteriële middelen die helpen acne-veroorzakende bacteriën te bestrijden. Catechinen helpen zelfs bij het reguleren van hormonale onevenwichtigheden in het lichaam, een van de belangrijkste oorzaken van acne. Kies ook voor Minus 417 huidverzorgingsproducten die groene thee extracten bevatten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *