Voordelen Vitamine B voor de huid

Vitamine B heeft veel aandacht gekregen in de wereld van schoonheid, met een aantal studies die aantonen hoe de opname van vitamine B in gezichtscrèmes kan helpen ouder worden te voorkomen. Nicotinamide, een derivaat van vitamine B3 (niacine), heeft aangetoond dat het het vermogen van de opperhuid, de bovenste laag van de huid, verbetert om vocht vast te houden – wat leidt tot een zachtere, gladdere huid met minder droogheid en schilfering, en een vermindering van rimpels. Nicotinamide kan ook dienen als een effectief huidverlichtingsmiddel wanneer het wordt toegevoegd aan vochtinbrengers.

Vitamine B verbert de schoonheid door het bevorderen van gezond haar, huid en nagels, door het tegengaan van schade veroorzaakt door vrije radicalen – moleculen die gezonde cellen afbreken en bijdragen aan veroudering en ziekte. Als u lijdt aan chronische huidproblemen, of gewoon uw ongezonde huid zat bent, kan de oorzaak een vitamine B-tekort zijn. Vitamine B12 helpt de pigmentproductie en -locatie van je huid te reguleren en voorkomt hyperpigmentatie – het donker worden van de huid in bepaalde delen van je lichaam. Vitamine B3 wordt gebruikt om het uiterlijk of de ernst van sommige huidaandoeningen te verbeteren, terwijl vitamine B5 kan helpen om acne te minimaliseren door het lichaam te helpen bij het afbreken van oliën in de vorm van triglyceriden en cholesterol. De University of Maryland Medical Center rapporteerde over een onderzoek dat aantoont dat aanvulling van vitamine B5 ook kan helpen om triglyceriden- en cholesterolwaarden te verlagen om indirect een gezonde huid te bevorderen. Vitamine B5 helpt ook om een snellere genezing van huidwonden te bevorderen en is het meest effectief in combinatie met vitamine C.

Vitamine B, en de krachtige Vitamine C, wordt in vrijwel alle Minus 417 producten veelvuldig gebruikt. Wist je ook dat Vitamine B goed is voor je nagels? Vitamine B12 helpt het lichaam het essentiële minerale ijzer te absorberen, wat nodig is voor gezonde en sterke nagels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *