Wat is Minus 417 en waar kan ik het kopen?

Moty Fridman, geboren in Israël, wordt in de kunstwereld erkend als een ervaren en innovatieve beeldhouwer. Hoewel zijn kunstwerk al jaren bestaat, besloot Moty een ander rijk van schoonheid binnen te gaan: skincare. In 2003 heeft Moty -417 opgericht, een huidverzorgingsmerk dat in meer dan 15 landen wordt verkocht, waaronder Frankrijk, Zwitserland, Rusland, Denemarken en Argentinië. Moty’s modernistische filosofie strekt zich uit tot schoonheid en daarbuiten. Als een kunstenaar inspireerde Moty’s voortdurende passie voor schoonheid en zuiverheid hem om huidverzorgingsproducten te maken als hulpmiddelen om vrouwen te helpen een meester te worden in hun eigen kunst. -417’s producten zijn ingedeeld op een manier die lijkt op hoe een kunstenaar zou schilderen, beginnende met producten om het canvas voor te bereiden.

Minus 417 is exclusief en 100% natuurlijk. Onze producten bestaan uit natuurlijke en actieve bestanddelen en mineralen afkomstig uit de laagste plek ter wereld. Deze plek wordt ook wel de Dode Zee genoemd. De Dode Zee heeft misschien wel zo, maar eigenlijk is hij springlevend. De Dode Zee ligt op ongeveer 400 meter onder de zeespiegel en bevat maar liefst 21 mineralen met bewezen effecten voor de huid. Denk hierbij aan calcium, broom en kalium. 12 van deze mineralen zijn overigens in geen enkele andere zee of oceaan te vinden. Een goed voorbeeld van een voordeel van een Dode Zee mineraal: Chloride brengt mineralen in cellen en in het lichaam in evenwicht, nodig om de juiste balans van alkalisch en zuur in het lichaam te behouden, wat essentieel is voor het celmetabolisme.

Tegenwoordig biedt -417’s complete en hoogwaardige productlijn één enkele bron die zowel de professionele spa als de zoektocht van de consument naar een goed gevoel en de gezondheid van de huid overtreft. -417 put uit een rijk en gevestigd verleden, maar evolueert voortdurend naar toekomstige groei en vooruitgang. Het gebruik van natuurlijke en wetenschappelijk bewezen ingrediënten in verzorgingsproducten blijft het hedendaagse en creatieve beleid van het merk stimuleren. Alle -417-producten zijn vrij van parabenen en vrij van minerale olie. We zijn ook wreedheid vrij en testen onze producten nooit op dieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *