Natuurlijke Cosmetica

De algemene zorg van mensen met een gevoelige huid is dat het dragen van make-up hun huidproblemen verergert. Het goede nieuws is dat mensen met huidgevoeligheden nu écht natuurlijke huidverzorgingsproducten kunnen dragen. Er zijn cosmetische producten beschikbaar die zijn gemaakt van biologische ingrediënten waardoor de gebruiker veel natuurlijke cosmetische voordelen heeft.

Geen parabenen en andere agressieve chemicaliën

Parabenen zijn conserveringsmiddelen die worden gebruikt bij het maken van cosmetica. Hoewel deze de houdbaarheid van producten verlengen, is ook aangetoond dat ze de oestrogeenproductie verstoren. Deze zijn ook gerelateerd aan borstkanker, verzwakte lever en een slecht immuunsysteem. Natuurlijke cosmetica zoals – 417 wordt gemaakt zonder het gebruik van dergelijke ingrediënten.

Niet irriterend

Zelfs mensen die geen gevoelige huid hebben, kunnen problemen hebben met cosmetica. Deze kunnen, droge huid, jeuk en roodheid veroorzaken of zelfs een trigger zijn voor huidproblemen. Degenen die last hebben van eczeem en het type dermatitis zijn bijzonder gevoelig voor irritatie.

Natuurlijke ingrediënten zijn zacht genoeg voor de huid, zelfs als make-up de hele dag wordt gedragen. Dit voorkomt irritatie en kan zelfs mensen met een gevoelige huid en gevoelige huidcondities genieten van het dragen van make-up.

De natuurlijke samenstelling van dergelijke cosmetica irriteert de huid niet en is mild genoeg voor dagelijks gebruik. Dit komt door het feit dat de ingrediënten die in deze producten worden gebruikt, afkomstig zijn van natuurlijke bronnen. Huiduitslag, jeuk, puistjes, roodheid en allergische reacties zijn enkele van de dingen die kunnen worden vermeden met natuurlijke cosmetica.

Minus 417 is exclusief en 100% natuurlijk. Onze producten bestaan uit natuurlijke en actieve bestanddelen en mineralen afkomstig uit de laagste plek ter wereld. Deze plaats is de Dode Zee. De zee ligt op ongeveer 400 meter onder de zeespiegel op het laagste punt van het aardoppervlak en bevat maar liefst 21 mineralen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *