Voordelen Vitamine F voor de huid

Vitamine F is erg belangrijk voor een gezonde huid en nagels. Zonder de juiste hoeveelheden essentiële vetzuren worden je huid en je nagels droog en broos. Dit betekent dat je nagel langzamer groeit en meer vatbaar is voor schillen, kloven of breken en je huid zal meer vatbaar zijn voor scheuren en blauwe plekken. Het linolzuur, dat een onderdeel is van vitamine F, biedt ontstekingsremmende voordelen voor uw huid; die het heilzaam maken bij de behandeling van acne. Bovendien is linolzuur in staat om de huid te doordringen; dus andere actieve ingrediënten die u gebruikt, zoals antioxidanten, kunnen beter door de huid worden opgenomen.

Vitamine F is dan ook erg goed voor je huid. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center helpt Vitamine F bij het bouwen van huidcellen en stimuleren ze de groei van huidcellen. Dit is goed voor vlekken, littekens of andere oppervlakkige problemen en als u wilt dat een nieuwe, frisse huid wordt aangemaakt. Deze stimulatie zal ook helpen uw huid een gezonde glans te geven, aangezien de oude huid sneller wordt afgeslankt en vervangen door een nieuwe, gezonde huid. Een van de eerste tekenen van een tekort aan vitamine F in uw dieet of skincare is een doffe, droge huid. Vetzuren spelen een cruciale rol bij het vochtig en elastisch houden van uw huid.

-417 is een exclusieve productenlijn dat bestaat uit natuurlijke huidverzorgingsproducten die gemaakt zijn op basis van actieve bestanddelen en mineralen uit de laagste plaats ter wereld. Deze plek is de Dode Zee. De Dode Zee is eigenlijk een vreemde naam, gezien het feit dat hij eigenlijk springlevend is. De zee ligt op ongeveer 400 meter onder de zeespiegel op het laagste punt van het aardoppervlak en bevat maar liefst 21 mineralen. Denk hierbij aan calcium, broom en kalium. Sterker nog: 12 van deze mineralen zijn in geen enkele andere zee of oceaan te vinden! Vergeleken met het zoutgehalte van 3% van het gewone zeewater, beweren onderzoekers dat het Dode Zeewater 32% zouten bevat met een relatief hoge concentratie van deze mineralen. Onderzoek heeft aangetoond dat er specifieke voordeelen zijn voor elk van deze Dode Zee-mineralen. Calcium verzacht en verlicht bijvoorbeeld de huidcellen en is noodzakelijk bij het versterken van de celmembranen en het reinigen van de poriën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *