Waarom een hydraterende crème een must is

Je zou nooit een dag niet drinken, toch? Nou, hetzelfe geldt voor je huid: je zou ook geen dag voorbij moeten laten gaan zonder je huid goed te hydrateren. Hier zijn de belangrijkste redenen om de moisturizer binnen handbereik te houden.

Op de korte termijn zorgt een goede hydratatie ervoor dat de huid er gezond uitziet. Veel moisturizers maken gebruik van ingrediënten zoals cafeïne om de huid onmiddellijk te laten genieten van voordelen , Een dag na het gebruik van gezichtslotion zie je vaak dat de huid gladder, zachter en frisser is. Het gebruik van de juiste soort moisturizer voor je huid kan helpen om het evenwicht te bewaren. Wanneer de huid te droog of te vettig is, duiken veel voorkomende huidproblemen zoals acne op. Volgens dermatologen moet je, als je huid de neiging heeft vettig te zijn, op zoek gaan naar lotions in plaats van crèmes en proberen een moisturizer te vinden met een exfoliant-ingrediënt. Als je huid vaker droog is, zoek dan een crème – ze hebben meestal een hoger oliegehalte.

De meest gevoelige delen van uw huid – het gezicht, de oren, de nek en de borst – vervangen zichzelf vaker dan elk ander gebied op uw huid. Dit dagelijks verlies van huidcellen laat deze gebieden kwetsbaar voor de droogte en de elementen – in feite zijn ze gebieden met het hoogste risico voor huidkanker. Je huid hydrateren kan helpen om je gevoelige huid de boost te geven die het nodig heeft om zichzelf te herstellen en gezond te blijven.

Zorg ervoor dat je een vochtinbrengende crème kiest die geschikt is voor je huid. Minus 417 heeft vochtinbrengende producten die geschikt zijn voor elke huid, van droog tot vettig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *