Whitening en Brightening crèmes

Onze hydraterende Minus 417 Whitening Mask verheldert de huid en egaliseert ongelijke huidtinten en minimaliseert huidverkleuringen van oude acne littekens, pigmentvlekjes en verkleuringen van de zon. De huid wordt lichter dankzij natuurlijke ingrediënten en maken dit masker geschikt voor alle huidtypes. Het masker is tevens veilig en zacht en is zelfs bij acne of een zeer gevoelige huid geschikt.

Enkele voordelen van onze Whitening Mask zijn:

Vitamine A: helpt het uiterlijk van de fijne lijntjes te verbeteren
Vitamine B: verbetert het natuurlijke vermogen van de huid om vocht vast te houden. Geeft een gezonde glans aan de huid.
Vitamine E: sterk antioxidant dat vrije radicalen bestrijdt.
Vitamine F: ook bekend als omega-vetzuren. Vochtinbrengende crème die de huid gladder en zachter maakt
KOJICZUUR: Huidverlichtend natuurlijk ingrediënt
PLANTENEXTRACTEN – Aloë Vera, kamille, paardenkastanje

Naarmate we ouder worden verandert onze huid – roodheid, fijne lijntjes, pigmentvlekken, sproeten en zonnevlekken. Al deze kunnen het uiterlijk en de verschijning van onze huidskleur en textuur veranderen. De blootstelling aan het dagelijks leven, waaronder zonneschade, giftige stoffen, stress, het milieu, emotionele stress en onze voeding beïnvloeden allemaal het uiterlijk en de gezondheid van onze huid. Verkleuring kan voor iedereen anders zijn, sommige ervaren donkere plekken of huidvlekken terwijl anderen gebieden opmerken die lichter of grijzer zijn dan hun normale huidskleur. De huid reageert anders op elke persoon en kan variëren afhankelijk van de ervaren huidstress. Huidwerende ingrediënten zoals die worden gebruikt in gezichtsmaskers van Minus 417 verminderen de verkleuringen in de huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *