Wat te doen tegen rimpels? (De beste crèmes!)

Hoewel het vrijwel onmogelijk is om rimpels te laten verdwijnen, kunnen huidverzorgingsproducten met antioxidanten zoals Minus 417 helpen de huid uit te kloppen en het er jonger uit te laten zien. De meeste antioxidanten zijn geweldig voor het verminderen van het verschijnen van rimpels en fijne lijntjes, maar vitamine C en E zijn vooral gunstig. Veel producten en crèmes voor gebruik rond de ogen of andere probleemgebieden bevatten deze vitamines.

De wetenschappelijk bewezen Minus 417 bestaat uit een assortiment huidverzorgingsproducten die actieve en natuurlijke bestanddelen uit de laagste plek ter wereld haalt. Een goed voorbeeld van een voordeel van een Dode Zee mineraal: Magnesium versnelt het metabolisme van cellen door het lichaam te helpen andere essentiële voedingsstoffen te gebruiken, werkt als een anti-allergie middel.

Een grote boosdoener voor rimpels? De zon. We weten allemaal dat te veel zon gevaarlijk is, maar het kan ook slecht zijn voor het uiterlijk van je huid, het uitdrogen en de cellen beschadigen. Door zonschade kan de huid er ruig en rimpelig uitzien. Antioxidanten die de bloedstroom in de huid stimuleren, kunnen de groei van nieuwe cellen stimuleren en de door de zon beschadigde huid jonger doen lijken. Veel antioxidant-rijke schoonheidsproducten zijn beschikbaar voor het behandelen van schade door de zon, inclusief reinigingsmiddelen en vochtinbrengende crèmes die je op je hele lichaam kunt gebruiken.

De vochtinbrengende component van vitamine E zorgt ervoor dat de natuurlijke oliën van je huid op de huid blijven zitten, in plaats van uitdrogen. Dit maakt Vitamine E een ideale toepassing voor mensen die van nature een droge huid hebben of psoriasis en eczeem ervaren. Zoals eerder vermeld, verminderen de antioxiderende eigenschappen van vitamine E de schade door vrije radicalen. Net als met betrekking tot schade door UV-straling, zijn er aanwijzingen dat vitamine E tekenen van veroudering vermindert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *