Huidversteviging en minder rimpels

Een antirimpelcrème is een vochtinbrengende crème voor het gezicht en de hals die krachtige antioxidanten en een anti-aging complex bevat. De toevoeging van vitamine A in de Minus 417 anti-aging crème compenseert tekortkomingen in de huid en verhoogt het vermogen van de huid om zich te kunnen versterken en hydrateren, waardoor het verouderingsproces wordt vertraagd. Vitamine A verdikt en stimuleert de huidlaag waar collageen en elastine zich bevinden. Deze activiteit vermindert rimpels en verhoogt de bloedtoevoer naar het oppervlak van de huid, terwijl de huid tegelijkertijd wordt geconditioneerd en versterkt.

Het complex in de anti-verouderingscrème van -417 kan het verouderingsproces helpen vertragen om een jonger uitziende huid te behouden. En is dat niet wat elke vrouw wilt? Onze anti-rimpel en anti-aging crème is de perfecte oplossing voor een jonger uitziende huid. De crème penetreert diep in de huid en biedt drie essentiële voordelen om rimpels weg te houden: het hydrateert de huid, het vermindert fijne lijntjes en rimpels en het helpt ouderdomsvlekken te verminderen.

Anti-rimpelcrème verzacht rimpels en fijne lijntjes voor een jongere huid. Het verlicht de ouderdomsvlekken en onvolkomenheden om een helderdere teint te geven. Het sluit daarnaast de open poriën en verbetert de elasticiteit van de huid waardoor vroegtijdige veroudering van de huid wordt vertraagd. De crème van Minus 417 is niet vet en wordt gemakkelijk door de huid opgenomen. De crème is tevens 100% natuurlijk en geschikt voor alle huidtypes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *