Cosmetica tegen littekens

Je huid is als een canvas. Wanneer het beschadigd is, maakt het niet uit hoeveel make-up je erop smeert, andere mensen zullen zien dat de huid onder die lagen is beschadigd. Een gezonde huid ziet er zelfs zonder make-up fris en levendig uit. Het hebben van een gezonde huid is het resultaat van zowel innerlijke als uiterlijke behandeling. Aan de binnenkant moet je ervoor zorgen dat je je lichaam goed behandelt door goed te eten en voldoende te bewegen.

Voor de buitenkant werkt dat alleen net even anders. Gebruik daarom huidverzorgingsproducten zoals -417 om eventuele schade van littekens te verbergen en zelfs te verminderen. Een litteken op je lichaam kan je aanzien sterk beïnvloeden. Het gebruik van een littekencrème heeft als voordeel dat je geen duizenden euro’s kwijt zal zijn om littekens via chirurgie te verwijderen. Producten van Minus 417 kunnen worden gebruikt om zowel nieuwe als oude litteksn te verminderen. Weet wel dat een littekencrème een litteken alleen kan verminderen en deze niet geheel laat verdwijnen. Littekencrèmes zijn vooral effectief op keloïde littekens.

Er moet worden gezegd dat iedereen haar huid verschillend kan reageren op een littekencrème. Wat voor de ene persoon werkt, kan voor de andere persoon geheel andere resultaten opleveren. Daarom is het verstandig om diverse crèmes uit te proberen om erachter te komen wat het beste voor jou werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *