Jojoba-olie in -417: een krachtige en natuurlijke olie

Wat het is: het wordt geëxtraheerd uit planten die inheems zijn in Noord-Amerika, en jojobaolie wordt gebruikt voor alles van acne tot psoriasis tot zonnebrand. Maar het is eigenlijk helemaal geen olie, maar een botanisch extract dat feitelijk bestaat uit vloeibare wasesters. Dit is belangrijk omdat jojoba-olie van alle verbindingen in de natuur structureel en chemisch het meest lijkt op menselijke talg, wat betekent dat het de structuur van de huid nabootst.

Waarom werkt Jojoba olie?

Waarom het werkt: omdat jojoba-olie lijkt op de structuur van onze huid, kan het olie repliceren, afhankelijk van of uw huid te veel of te weinig produceert. Het kan dus helpen de talgproductie in balans te brengen en acne te elimineren. Bestaat uit heilzame mineralen en voedingsstoffen, jojoba-olie werkt ook als een verzachtend middel om de huid te kalmeren en de hele dag door vocht te geven.

Hoe te gebruiken: Een paar druppels kunnen worden gebruikt voor mensen met vette teint in de ochtend of ‘s nachts, om te hydrateren en de huidtint in balans te brengen. Het is ook een geweldig alternatief voor bodylotion voor mensen met een gevoelige huid. Bij gebruik als haarbehandeling kan jojoba-olie helpen bij roos en een gezonde hoofdhuid bevorderen. -417 heeft Jojoba Olie verwerkt in veel van haar producten en combineert vele mineralen om de kracht van jojoba te versterken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *