Waarom Rozenbottelzaadolie in -417 zo krachtig is

Wat het is: deze krachtige huidverduurzaming is een van de beste anti-aging oliën. Het wordt via een koudpersmethode gewonnen uit de zaden van een specifieke rozenvariëteit, die voornamelijk in Chili wordt verbouwd.

Rozenbottelzaadolie

Waarom het werkt: deze olie is rijk aan essentiële vetzuren en bevat vitamine E, C, D en bètacaroteen. Vol met goedheid helpt het om de huid te beschermen en te hydrateren, om schade door vrije radicalen te bestrijden en om rimpels te verminderen. Maar dat is niet alles! De vitamines en antioxidanten verjongen de huid om de elasticiteit te herstellen, helpen donkere plekken te corrigeren en het uiterlijk van littekens te verminderen.

Hoe te gebruiken: Omdat het als een “droge” olie wordt beschouwd, drupt rozenbottelzaadolie gemakkelijk in de huid. Het kan worden gebruikt in combinatie met andere oliën of lotions als een intensieve hydraterende en anti-aging behandeling. -417 bevat deze geweldige olie in veel van haar producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *