De beste oliën voor uw huid

Tijd om afscheid te nemen van conventionele moisturizers. Gezichtsoliën verwerkt in -417 hebben een geweldig vermogen om allehuidtypen te hydrateren en te voeden.

Kokosnootolie
Waarom het werkt: boordevol vitamine E, kan kokosolie worden gebruikt als een traditionele vochtinbrengende crème. Omdat het vol zit met vetzuren, fungeert kokosolie als een soort barrière op de huid en houdt het vocht vast. Het is van nature antibacterieel en schimmelwerend, en helpt de huid en het haar tegen de elementen te beschermen (vooral nuttig tijdens die strenge wintermaanden). Bonus: Het ruikt heerlijk!

Arganolie
Waarom het werkt: Arganolie zit boordevol vitamine E, antioxidanten en essentiële vetzuren. Het is licht genoeg om te gebruiken als een dagelijkse, niet-vette vochtinbrengende crème, maar het kan ook worden gebruikt om mensen met meer ernstige huidaandoeningen, zoals eczeem of rosacea, te behandelen. Dankzij de antioxiderende eigenschappen werkt arganolie om de elasticiteit van de huid te verbeteren door schade door vrije radicalen af ​​te weren, waardoor de huid stralend wordt.

Rozenbottelzaadolie
Waarom het werkt: deze olie is rijk aan essentiële vetzuren en bevat vitamine E, C, D en bètacaroteen. Vol met goedheid helpt het om de huid te beschermen en te hydrateren, om schade door vrije radicalen te bestrijden en om rimpels te verminderen. Maar dat is niet alles! De vitamines en antioxidanten verjongen de huid om de elasticiteit te herstellen, helpen donkere plekken te corrigeren en het uiterlijk van littekens te verminderen.

Jojoba olie
Waarom het werkt: omdat jojoba-olie lijkt op de structuur van onze huid, kan het olie repliceren of oplossen, afhankelijk van of uw huid te veel of te weinig produceert. Het kan dus helpen de talgproductie in balans te brengen en acne te elimineren. Bestaat uit heilzame mineralen en voedingsstoffen, jojoba-olie werkt ook als een verzachtend middel om de huid te kalmeren en te hydrateren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *