Wat doet een goede Vitamine A crème?

Vitamine A-crèmes behandelen een aantal huidproblemen. Dermatologen schrijven vitamine A-crèmes voor met verschillende sterkten voor aandoeningen zoals acne, vette huid, rimpels of zelfs een verdikte huid. Volgens de DermaDoctor-website hebben dermatologen al meer dan 25 jaar vitamine A-crèmes voorgeschreven en ze ontdekken nog steeds extra voordelen van deze veelzijdige crème.

Volgens experts was Retin A de eerste vitamine A-crème die meer dan 25 jaar geleden werd ontwikkeld. Voorafgaand aan de ontwikkeling van de crèmes gebruikten dermatologen orale vitamine A om acne en andere huidaandoeningen te behandelen, maar oraal ingenomen oraal vitamine A leidde tot verschillende overdoses en bereikte in andere gevallen de beoogde gebieden niet. Met de vooruitgang in actuele behandelingen hoeven artsen niet langer met deze problemen om te gaan.

Vitamine A-crème voor acne
Het oorspronkelijke doel van vitamine A-crème was om acne te bestrijden en het is nog steeds een effectieve behandeling. Vitamine A-crèmes zijn de meest hydraterende van de vitamine A-behandelingen die gels, oplossingen en zalven bevatten. Vitamine A-crème wordt het meest voorgeschreven voor een te droge huid, omdat deze minder droog is dan gels of oplossingen van vitamine A. Gebruikers gebruiken een kleine hoeveelheid crème eenmaal daags of om de andere dag en binnen een paar weken zal uw acne opdrogen en beginnen te verdwijnen. Bijwerkingen van vitamine A-crème voor acne kan bestaan ​​uit roodheid, branden, peeling of gevoelige huid.

Vitamine A Cream andere toepassingen
Vitamine A wordt, naast acne, gebruikt voor de behandeling van vette huid, rimpels, huidletsels, platte wratten, psoriasis en verdikte huid. Sommige vitamine A-crèmes worden op de markt gebracht voor behandelingen van andere aandoeningen dan acne. Vitamine A-crème tast deze aandoeningen aan door ze uit te drogen in geval van een vette huid of door de huid sneller te laten exfoliëren. Bij de behandeling van psoriasis en een verdikte huid zorgt de crème ervoor dat de huid sneller afschilfert – wat betekent dat de beschadigde huid sneller wordt verwijdert. Veel -417 producten bevatten in hoge mate vitamine A.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *