Modder en huidverzorging (Moddermaskers?)

Luxe. Comfort. Ontspanning. Dit zijn enkele van de woorden die bij je opkomen als je moddermasker denkt. Of het nu voor een spa-nacht is of om te ontspannen na een lange dag, moddermaskers zijn altijd een go-to product als je denkt aan high-end ontspanning en comfort. Dit zijn enkele voordelen van het gebruik van moddermaskers in je dagelijkse of wekelijkse huidroutine.

Moddermaskers hebben geweldige absorptie-eigenschappen. Terwijl ze op het gezicht drogen, absorberen en zuigen ze vuil en olie op die zich de hele dag in kleine cellulaire spleten hebben verzameld. Wanneer ze dagelijks of om de dag worden gebruikt, kunnen ze zelfs onzuiverheden opnemen die in de diepere lagen van de huid liggen en toekomstige vlekvorming voorkomen. Met al deze absorptie, kunnen en zullen ze waarschijnlijk je gezicht enigszins droog achterlaten, dus zorg ervoor dat je een toner en moisturizer klaar hebt liggen! Hoewel de niveaus kunnen variëren afhankelijk van welk type klei wordt gebruikt en hoeveel klei in het moddermasker zit, hebben alle moddermaskers met een natuurlijke kleibasis tevens een detox-eigenschap. Een masker met bentoniet geeft je de meeste detox. Kleien in de moddermaskers exfoliëren op natuurlijke wijze dode huidcellen als het masker wordt afgespoeld, hoewel de niveaus kunnen variëren. Afschilfering van dode huidcellen laat de huid gloeien, stralend en maken hem gladder als ooit!

Als je een moddermasker gaat gebruiken, kun je een natuurlijk masker gebruiken. Natuurlijke moddermaskers zoals die van -417 bieden talloze hoeveelheden voedingsstoffen en mineralen aan je huid die je cellen kunnen gebruiken om gezond te blijven. Als een moddermasker op je huid droogt, wordt je huid strakker omdat het de onnodige oliën en onzuiverheden verwijdert. Wanneer het goed wordt opgevolgd met een toner en moisturizer, kan het je huid er strakker en strakker uit laten zien. Wie wil niet dat hun huid er jeugdig uitziet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *