Huidversteviging en minder rimpels

Minus 417 is hét product voor een mooiere, jongere huid. Het zit boordevol vitaminen en anti-oxidanten, die allemaal hun eigen effecten hebben op de huid.

Een van de meest gewenste voordelen van antioxidanten in huidverzorgingsproducten is het kalmeren van ontstekingen. Antioxidanten, zoals alfaliponzuur en andere die worden aangetroffen in pijnboomschors en groene thee, produceren waardevolle ontstekingsremmende resultaten door de bloedsomloop en het celmetabolisme te vergroten. Vermindering van ontsteking bevordert een meer gelijkmatige teint en helpt acne en rimpels op een afstand te houden.

Een ander groot voordeel van antioxidante huidverzorging is huidversteviging. Antioxidanten kunnen de effecten van veroudering eigenlijk omkeren door de gezondheid van de huid te verbeteren en het uiterlijk te verjongen. Co-enzym Q-10, of CoQ-10, is een veelvoorkomende huidversterkende antioxidant en is ideaal voor gebruik in oogcrèmes en producten die bedoeld zijn om de huid te verzachten. Probeer moisturizers en andere huidbehandelingen met huidverstevigende antioxidanten zoals Minus 417 voor een geweldige huid.

Hoewel het vrijwel onmogelijk is om rimpels te laten verdwijnen, kunnen huidverzorgingsproducten met antioxidanten helpen de huid uit te kloppen en het er jonger uit te laten zien. De meeste antioxidanten zijn geweldig voor het verminderen van het verschijnen van rimpels en fijne lijntjes, maar vitamine C en E zijn vooral gunstig. Veel producten en crèmes voor gebruik rond de ogen of andere probleemgebieden bevatten deze vitamines.

Minus 417 is een exclusieve lijn van natuurlijke huidverzorgingsproducten op basis van natuurlijke actieve bestanddelen en mineralen van de laagste plaats ter wereld. Deze plaats is de Dode Zee. De Dode Zee symboliseert de oprichting van het bedrijf. Dit komt omdat deze zee maar liefst 21 mineralen bevat waarvan 12 van deze mineralen zijn overigens in geen enkele andere zee of oceaan te vinden zijn. De naam -417 komt van het feit dat de Dode Zee op ongeveer 400 meter onder de zeespiegel ligt. Een goed voorbeeld van een voordeel van een Dode Zee mineraal: Broom geneest en verlicht aandoeningen en heeft ontspannend effect als een ontstekingsremmer. Het kan tevens worden gebruikt als een natuurlijk antibioticum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *