Volledig natuurlijke dagcrème

Omdat de huid op je gezicht gevoeliger is dan de de huid op de rest van je lichaam, heeft deze een speciale behandeling nodig. Of je nu je huid wilt hydrateren, puistjes wilt laten verdwijnen, poriën wilt minimaliseren of de effecten van veroudering op je huid wilt bestrijden, een goede gewoonte om erin te houden is om elke ochtend een gezichtscrème te gebruiken voordat je naar buiten gaat. Daarnaast is ook een goede nachtcrème – voor je gaat slapen – eigenlijk een absolute must. Minus 417 biedt een groot assortiment crèmes aan die helpen bij het hydrateren en verzorgen van de huid.

Elke dag is weer een uitdaging voor je huid. Dat is waarom het veel bescherming en vocht nodig heeft. Hoe bewuster je je routine indeelt, hoe ontspannener en evenwichtiger je huid zal zijn. Om de beste dagcrème te vinden, moet je weten wat je huidtype is, en welke zones je aan wilt spreken. Het gebied rond de ogen is een heel speciaal geval: de huid is hier extreem dun en wordt de hele dag door zwaar belast. Dat is ook de reden waarom veel rimpeltjes als eerste rond de ogen verschijnen. Oogcrème voorkomt kreuken veroorzaakt door uitdroging en gelach. En lachen is zó belangrijk!

Een dagcrème is daarnaast zoveel meer dan een laag om ’s ochtends je gezicht in te bedekken, want het doet zoveel meer dan dat. Het egaliseert de huidskleur, hydrateert de huid en behandelt onzuiverheden vanuit de bron, en dat alles terwijl je gezicht er ook nog eens simpelweg beter van uit gaat zien. Kortom: Hydratatie en bescherming zijn de twee belangrijkste voordelen van het gebruik van dagcrème. Waar wacht je nog op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *