Cell regeneration producten van Minus 417

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en tevens het grootste hernieuwbare orgaan. De cellen zijn voortdurend vernieuwd voor 21-daagse cycli. De natuurlijke veroudering van de huid en externe factoren vertragen de celregeneratie en ze verliezen water, sporenelementen en vetten, wat blijkt uit een doffe teint en tekenen van veroudering. Er zijn echter regenererende crèmes en een specifieke schoonheidsroutine die de celvernieuwing stimuleren.

Hydraterende en regenererende maskers

Net als de rest van ons lichaam vereist ons gezicht verzorging met exfoliërende, verzachtende, verzachtende en vochtinbrengende producten. De behoeften variëren afhankelijk van het seizoen en uw type huid, maar het is goed om de huid ten minste eenmaal per week een geschikte behandeling te geven . Als een masker dat gedurende enkele minuten op een schone huid wordt aangebracht, maakt deze wekelijkse oefening de huid glad, zacht en stevig. Wanneer goed gekozen, fungeert een masker als een echte bron van jeugdigheid voor je gezicht.

Anti-aging nachtverzorging

Na het aanbrengen van een regeneratiemasker, zelfs elke avond nadat u uw gezicht hebt schoongemaakt, activeert het gebruik van een anti-aging nachtcrème de celvernieuwing. Anti-verouderingsproducten bestrijden alle tekenen van veroudering van de huid zoals bruine vlekken, wallen en rimpels en fungeren als een barrière om te voorkomen dat deze dingen gebeuren terwijl de celvernieuwing wordt versneld. Kies voor optimale resultaten een anti-verouderingscrème rijk aan vitamine A, C of E, in omega-3, 6 en 9 en hyaluronzuur en orthosiliciumzuren, die zeer krachtige actieve ingrediënten zijn.

Nighttime-serums

Omdat sommige soorten huid, vaak de oudste, meer is beschadigd door zonnestralen en andere externe irriterende stoffen, is een intens nachtherstelproduct vereist. Serums helpen bij het reorganiseren van de structuur van de dermis en stimuleren de productie van elastine en collageen. Een nachtserum wordt aangebracht vóór de nachtcreme. Het is zeer geconcentreerd in regenererende actieve ingrediënten, voedt de huid tijdens de slaap en helpt het te vernieuwen zonder de angst voor blootstelling aan externe irriterende stoffen overdag. Het serum is minder stroperig dan een crème en dringt snel in de huid zonder een vettig gevoel achter te laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *