Cleopatra wist al hoe sterk de Dode Zee was

Mensen die op zoek zijn naar verlichting van chronische huid-, ademhalings- en gewrichtsomstandigheden, profiteren van de unieke zonne- en minerale eigenschappen die alleen te vinden zijn in de Dode Zee.

Cleopatra wist duizenden jaren geleden van de helende eigenschappen in de Dode Zee. Tegenwoordig worden dezelfde unieke resultaten nog steeds gezocht door mensen die langdurige verlichting zoeken van ongeneeslijke chronische aandoeningen zoals psoriasis, astma en artritis.

De voordelen van minerale zouten uit de Dode Zee zijn al sinds de oudheid bekend. Misschien was de beroemdste bezoeker van de ‘s werelds oudste spa Cleopatra, die met haar man Herodes de Grote de Dode Zee bezocht voor de restauratieve eigenschappen van zijn mineralen en modder. Tegenwoordig hebben honderden wetenschappelijke studies bewezen dat de voordelen van de Dode Zee die door de Ouden worden geprezen heel reëel zijn.

Een breed scala aan medische aandoeningen die verschillende delen van het lichaam aantasten, wordt verlicht door mineraalrijke Dode Zee-modder en mineraalzout uit de Dode Zee, misschien omdat de mineralen die in de Dode Zee worden aangetroffen essentieel zijn voor het menselijk leven zelf. Circulatie, metabolisme en ontspanning worden allemaal ondersteund door Dode Zee-mineralen en aandoeningen die uiteenlopen van artritis, vermoeidheid, migraine, roos en eczeem. Overigens is aangetoond dat ze baat hebben bij de behandeling met minerale producten uit de Dode Zee. Bovendien vormen deze mineralen de basis van intelligente huidverzorging, omdat ze zo perfect het vochtgehalte van de huid onderhouden, de huidcellen voeden en de huid een natuurlijke, antiallergene bescherming bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *