De kracht van een Dode Zee moddermasker

Dode Zee moddermaskers zijn afkomstig van modder die direct uit de Dode Zee wordt geoogst, een plaats die bekend staat om zijn unieke curatieve en verkwikkende eigenschappen. Dit moddermasker is uniek omdat de toepassing ervan het lichaam kan reinigen terwijl het mineralen bevat en pijn verlicht.

Om deze reden kan een moddermasker uit de Dode Zee overal op het lichaam effectief zijn om ongemak te verminderen en om tijdrovende onvolkomenheden die ontstaan ​​door een slechte bloedsomloop te verwijderen. Het moddermasker in de Dode Zee is echter het best bekend voor de herstellende effecten die het op het gezicht heeft – met name het vermogen om het verouderingsproces te verlichten en de poriën te reinigen en rehydrateren. Maar dat is niet alles wat dit moddermasker kan doen.

Verlichting van pijn van artrose
Onderzoekers hebben aangetoond dat therapie met Dode Zee-moddermaskers osteotische kniepijn tijdelijk kan verlichten. Er wordt aangenomen dat het ongewoon hoge mineraalgehalte van deze unieke modder bijdraagt ​​aan de bloedcirculatie en aan de ontspanning van de zenuwen die de artrose pijn veroorzaken. Hoewel de moddermaskertherapie in de Dode Zee geen vervanging is voor conventionele medische zorg, is behandeling met deze mineraalrijke modder levensvatbaar als aanvullende behandeling.

Verwijdert huidonzuiverheden
Met één applicatie trekt een moddermasker uit de Dode Zee giftige stoffen en onzuiverheden uit de huid. In de loop van de dag wordt uw huid blootgesteld aan allerlei soorten gifstoffen, vuil en andere onzuiverheden. Sommige van deze onzuiverheden zijn zichtbaar, zoals vuil of stof. Sommige zijn onzichtbaar, zoals luchtvervuiling en andere allergenen en toxines in de lucht. Wassen van je gezicht met water en zeep of met een reinigingsmiddel verwijdert alleen het oppervlaktevuil. Maar je huid is gemaakt van miljoenen poriën, die onzuiverheden bevatten totdat je iets gebruikt om ze uit te tekenen. Soms worden deze verstopte poriën mee-eters of puistjes. Het moddermasker uit de Dode Zee trekt onzuiverheden uit en weg van de huid, waardoor een helderdere, schonere huid vrij is van mee-eters en onzichtbare onzuiverheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *