De actieve mineralen uit de Dode Zee (en dus in -417!)

Wetenschappers hebben de unieke voordelen van elk van deze Dode Zee-mineralen bewezen, zoals:

Calcium zorgt voor huidgroei en regeneratie, werpt oude huidcellen af, reguleert de essentiële functies van de huid. Bovendien kan calcium in de huid ook huidkanker helpen voorkomen, aldus het National Cancer Research Institute (NCRI).

Magnesium – is volledig antiallergisch, het reinigt de huid, versnelt het metabolisme van cellen, vermindert rimpels en fijne lijntjes. Opmerking: de concentratie magnesium gevonden in de Dode Zee zou vijftien keer hoger zijn dan die in een andere zee.

Chloride – verzacht de huid en hydrateert het, brengt mineralen in cellen en het lichaam in balans en verbetert het celmetabolisme

Bromide-geneest en verlicht aandoeningen, en heeft ontspannend effect als een ontstekingsremmend middel; kan worden gebruikt als een natuurlijk antibioticum

Natriumchloride – het is stimulerend, reinigend, antiseptisch en adstringerend. Het kan je huid effectief reinigen; voedt en hydrateert huidcellen en verwijdert giftig afval. De natriumverbinding kan ook helpen om verschillende schoonheidsproducten veilig te verdikken.

Jodium – veel voorkomende hulp bij huidaandoeningen zoals puistjes of acne. Het wordt ook gebruikt voor de behandeling van huidziekten veroorzaakt door een schimmel (cutane sporotrichosis); essentieel voor het celmetabolisme en reguleert metabolische energie.

Zink helpt beschadigde weefsels te repareren en wonden te genezen. Zeer effectief bij het behandelen van actuele irritaties en verwondingen, zoals acne, huiduitslag en kleine verwondingen, door cellen te helpen regenereren.

Borium- voorkomt infectie, maakt de huid gloeiend en fris; absorbeert overtollige olie in het gezicht en verspreidt het pigment gelijkmatig.

Kalium- Houdt de huidcellen inwendig gehydrateerd en gehydrateerd, verbetert de oxidatie, speelt een vitale rol bij de celregeneratie, wat veel nodig is voor een gezonde, gloeiende huid

Zwavel- zwavel zalven of crèmes kunnen voordelen bieden als u een huidaandoening zoals acne, eczeem of psoriasis heeft. Raadpleeg uw arts voordat u een zwavelproduct op uw huid gebruikt om de mogelijke gezondheidsrisico’s en de juiste toepassing te bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *