Dode Zee modder tegen cellulitis

De speciale, natuurlijke ingrediënten van een moddermasker uit de Dode Zee doen wonderen om het uiterlijk van cellulitis te verminderen. Cellulitis reageert op een diepe massage en circulatie van de onderlaag van vetmoleculen die ervoor zorgen dat de schil van de cottage cheese eruitziet. Dode Zee moddermaskers hebben een overvloed aan mineralen, waaronder magnesium, calcium en kalium.

Wanneer je deze mineralen inmasseert, neemt de bloedcirculatie toe en vette moleculen komen vrij van waar ze onder de huid gevangen zitten. De resultaten zijn vaak merkbaar na slechts één gebruik van Dode Zee moddermaskerformules zoals die van -417. Wanneer u moddermassage van de Dode Zee in uw normale schoonheidsroutine opneemt, vermindert u niet alleen het uiterlijk van bestaande cellulitis, maar voorkomt u ook dat in de toekomst meer cellulitis wordt gevormd.

De Dode Zee is echt een opmerkelijke plaats. Het is een zoutmeer, voor de kust van Israël, Jordanië en Palestina. De naam is afgeleid van het feit dat het hoge zoutgehalte van het water het bestaan ​​van het meeste waterleven verbiedt. Op 1388 voet onder de zeespiegel is de Dode Zee de laagste plaats op aarde. Het bevat meer zout dan de oceaan; in feite is het 8,6 keer zouter dan de oceaan. Vanwege de merkbare voordelen voor de gezondheid, is de Dode Zee een soort mekka geweest als kuuroord, daterend uit de tijd van Herodes de Grote. Het was ook een bron voor de makers van oude Egyptische balsems. Toch migreren duizenden mensen vandaag elk jaar naar de Dode Zee vanwege de regenererende effecten.

Het hoge minerale gehalte van de Dode Zee heeft het ook tot een centrum van aandacht voor gezondheidsonderzoekers van over de hele wereld gemaakt die erheen zijn getrokken om zijn curatieve en herstellende eigenschappen te bestuderen en te repliceren. Onderzoekers hebben ontdekt dat modder die rechtstreeks uit de Dode Zee wordt geoogst de herstellende effecten kan hebben die alleen op deze unieke plek te vinden zijn. -417 maakt gebruik van deze herstellende effecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *