De drie grote voordelen van Vitamine F

De drie belangrijkste voordelen van vitamine F zijn:

Huid- en nagelverzorging
Vitamine F is essentieel voor een gezonde huid en nagels. Zonder de juiste hoeveelheden essentiële vetzuren worden zowel je huid als je nagels droog en broos. Dit betekent dat je nagels langzamer groeien en meer vatbaar zijn voor schilferen, splijten of breken en je huid zal veel vatbaarder zijn voor blauwe plekken en scheuren. Linolzuur, een bestanddeel van vitamine F, biedt ontstekingsremmende voordelen voor uw huid, waardoor het nuttig is bij de behandeling van acne. Bovendien kan linolzuur de huid binnendringen, zodat andere actieve ingrediënten die u gebruikt, zoals antioxidanten, beter door de huid kunnen worden opgenomen.

Vermindering van het risico op hart- en vaatziekten
Hedendaagse wetenschap suggereert dat het dagelijks innemen of aanbrengen van vitamine F de grootste voordelen biedt voor uw cardiovasculaire gezondheid. Essentiële vetzuren spelen een vitale rol in de levenscyclus van hartcellen en met de juiste niveaus van vitamine F, leven en dood van hartcellen beide op een gezonde manier.

LDL-cholesterol verlagen
LDL (lipiden met een lage dichtheid) is het “slechte” cholesterol en door voldoende hoeveelheden vitamine F aan te brengen, kunt u de LDL-waarden in uw bloed verlagen. Verlagen van de LDL-waarden in uw bloed verbetert uw algehele bloedcirculatie, waardoor uw risico op infecties afneemt en uw vermogen om ziekten te genezen toeneemt.

Geestelijke gezondheidsvoordelen
Er is geen sluitend bewijs om de beweringen te ondersteunen of te weerleggen dat essentiële vetzuren kunnen helpen bij het verminderen van angst en het verlichten van depressies, maar voorbereidende studies over dit onderwerp zijn bemoedigend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *