Huidverbleking met amandelolie (na zonnebrand!)

Amandelolie is bijzonder rijk aan vitamine E en levert meer dan 200% van uw dagelijkse behoefte per 100 gram. Zoete amandelolie is ook rijk aan vitamine K en essentiële vitamine B-complex vitamines zoals riboflavine, niacine, thiamine, pantotheenzuur, vitamine B6 en folaat. Het heeft een hoog gehalte aan omega-6-vetzuren, wat uitstekend is voor het versterken van het haar van de wortels en voor een soepele huid.

Zoete amandelolie is een rijke bron van mineralen zoals calcium, zink , mangaan, fosfor, magnesium en kalium. Amandelen bevatten L-carnitine en fenylalanine, de chemicaliën die de cognitieve functie verbeteren en de stemming verbeteren. Het fenylalanine in deze snel absorberende olie wordt door de huid gedragen om de afscheiding van humeurverhogende hormonen, waaronder dopamine en adrenaline, te ondersteunen.

Gezondheidsvoordelen Van Zoete Amandelolie
De belangrijkste gezondheidsvoordelen van zoete amandelolie omvatten de bescherming van de huid tegen beschadiging, vochtinbrengende werking van het gezicht, verlichting van de huid, vermindering van ontstekingen, het voorkomen van voortijdige veroudering, het stimuleren van de gezondheid van het haar en het versterken van de nagels, onder andere.

Huidverbleking
Zoete amandelolie kan werken als een uitstekende huidverlichter na een nare zonnebrand, huidkleuringstoornissen, kringen onder de ogen, littekens of andere onvolkomenheden die u wilt elimineren. Breng een paar druppels aan op het getroffen gebied en masseer de olie zachtjes op de plek. Als u dit proces 1-2 keer één keer per dag een week lang herhaalt, krijgt uw huid een gelijkmatiger en uitgebalanceerd kleurprofiel.

Voorkomt vroegtijdige veroudering
Het regelmatige gebruik van deze essentiële olie kan u helpen er jong uit te zien. Het antioxidantenpotentieel van vitamine E, bepaalde vetzuren en andere actieve ingrediënten in amandelolie neutraliseert vrije radicalen voordat ze problemen zoals elasticiteit van de huid, rimpels en ouderdomsvlekken kunnen veroorzaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *