Geweldige voordelen van amandelolie voor de huid

Deze geweldige olie wordt gewonnen uit rauwe amandelen. Het heeft zijn voordelen te danken aan de royale hoeveelheden enkelvoudig onverzadigde vetzuren, vitamine E, kalium, eiwitten, zink en een aantal andere vitamines en mineralen die het bevat. De olie wordt veelvuldig gebruikt in de producten van -417.

1. Maakt de huid gezonder
Het bereiken van een gezonde en stralende huid is geen dure of tijdrovende klus meer. Probeer amandelolie, dat zit verwerkt in -417 producen. Het maakt niet alleen de teint helder, maar geeft ook een warme gloed aan de huid. Het voedt je huid en maakt het gladder en zachter. Verrijkt met vitamines E, A en B, sluit deze wonderolie het vocht in de huid af en verbetert ook de absorptie, waardoor de poriën niet worden geblokkeerd.

2. Vermindert donkere kringen
Panda’s zijn schattig, maar het hebben van panda-achtige ogen is helemaal niet schattig. Ik heb het over die cirkels onder de ogen die je een rare en mysterieuze blik geven. Een toevlucht zoeken in concealers is geen manier om donkere kringen te verbergen.

3. Vertraagt ​​tekenen van veroudering
Verslapping van de huid, hangende ogen… Deze woorden zijn een absolute gruwel voor vrouwen. Geloof me, regelmatige toepassing van amandelolie uit -417 producten op je huid laat je huid binnen een mum van tijd jonger en frisser aanvoelen. De vitamine E en vetzuren in deze olie keren terug en voorkomen tekenen van veroudering. Het helpt niet alleen de huidvernieuwing, maar bestrijdt ook rimpels.

Amandelolie is een lichte olie en is daarom minder vettig in vergelijking met andere oliën. Het is een perfect alternatief voor hand- en voetcrèmes. Het maakt de huid glad en maakt het babyzacht en wordt ook gemakkelijk opgenomen in de huid vanwege zijn lichtheid. Amandelolie ruikt zo goed en het zinkgehalte kalmeert de ruwe huid en geneest gebarsten hielen. De beste optie voor een zachte huid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *