Minus 417 tegen Striae en littekenvermindering

Last van littekens? Dan wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf! Als gevolg van plotselinge gewichtsveranderingen hebben we allemaal wat striae. Het zijn de kleine ‘scheurtjes’ die optreden als de elasticiteit van de huid niet opgewassen is tegen snelle veranderingen.

Aloe vera, wat verwerkt zit in Minus 417 producten, kan helpen om deze plekken te genezen en de sporen en littekens op onze lichamen te verminderen (tenzij je ze natuurlijk koestert als een marker van een bepaalde leeftijd of gebeurtenis). Je kunt geweldige aloë vera-bevattende crèmes van Minus 417 vinden en de gel masseren op het getroffen gebied en laten inwerken en weken. Aloë vera is een algemeen geneeskrachtig kruid en is nuttig voor andere aandoeningen, niet alleen voor de huid.

Rimpelbehandeling

Aloë vera helpt om de zichtbaarheid van rimpels in het gezicht te verminderen. Aloe vera werkt door de elasticiteit van de huid te vergroten om te voorkomen dat rimpels zich ontwikkelen. Aloë vera is ook rijk aan antioxidanten. Wanneer uw gezicht voortdurend wordt blootgesteld aan zonlicht, wordt het ook blootgesteld aan vrije radicalen, die bijdragen aan veroudering. De antioxidanten in aloë vera neutraliseren de schadelijke effecten van vrije radicalen en beschermen zo het uiterlijk van rimpels in het gezicht en verminderen ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *