De helende eigenschappen van de Dode Zee

Wat zijn precies de voordelen van de verschillende mineralen die gevonden worden in de Dode Zee? Deze lijst behandelt alle unieke eigenschappen van de geheime mineralen uit de Dode Zee. Als je altijd al hebt willen leren over de voordelen van de Dode Zee-mineralen, lees dan snel verder! Misschien is de oplossing voor die aandoening waar je aan lijdt namelijk te vinden in zijn wateren en modder.

Verbetering van huidaandoeningen
Volgens verschillende studies kunnen Dode Zee-mineralen helpen bij het verlichten van huidaandoeningen zoals psoriasis en acne, gewoon door regelmatig te weken in water dat Dode Zeezout bevat. Specifiek concludeerde één onderzoek dat het hoge gehalte aan magnesium in het dode zeezout bevorderlijk is voor het verminderen van huidontstekingen en het verbeteren van de hydratatie.

Allergieën verlichten
Volgens een studie gepubliceerd in het International Journal of Dermatology in 2005, kan de hoge concentratie magnesium en bromide in het dode zeezout verschillende allergische reacties verlichten.

Het verlichten van reumatologische aandoeningen
Studies tonen aan dat weken in Dode Zee-water, of water dat Dode Zeezout bevat, effectief artritis kan verlichten, zoals reumatoïde artritis, artrose en arthritis psoriatica. De opname van mineralen tijdens het weken stimuleert de bloedsomloop.

Anti-aging
Dezelfde studie in het bovengenoemde International Journal of Dermatology heeft ook aangetoond dat Dode Zeezout zou kunnen helpen bij het verminderen van de diepte van huidplooien.

Een ander groot voordeel van antioxidante huidverzorging zoals -417 is huidversteviging. Antioxidanten kunnen de effecten van veroudering eigenlijk omkeren door de gezondheid van de huid te verbeteren en het uiterlijk te verjongen. Co-enzym Q-10, of CoQ-10, is een veelvoorkomende huidversterkende antioxidant en is ideaal voor gebruik in oogcrèmes en producten die bedoeld zijn om de huid te verzachten. Probeer moisturizers en andere huidbehandelingen met huidverstevigende antioxidanten zoals Minus 417 voor een geweldige huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *