Dit geheime ingrediënt geeft je een prachtige huid!

Druivenpitolie was ooit het goedbewaarde geheim van veel traditionele cosmetische behandelingen. Het is een gemakkelijk op te nemen, zachte olie die licht voor de huid is. Bekend in de cosmetische industrie als een dragerolie, vergemakkelijkt druivenpitolie een breed scala aan verkrijgbare crèmes en lotions.

Rimpel- en littekenvermindering
Het is geen geheim waarom wij de voorkeur geven aan druivenpitolie als basis voor ons assortiment crèmes, lotions en zalven. Naast een ideale viscositeit is de olie extreem rijk aan beta-caroteen en vitamine D, C, E. Het bevat ook een concentratie van essentiële vetzuren zoals palmitinezuur, stearinezuur en linolzuur. Deze vetzuren hebben goed gepresteerd in klinische anti-rimpelproeven. Ze hebben ook bewezen effectief te zijn in het minimaliseren van de prominentie en de grootte van littekens.

Preventie van acne en veroudering
Voedingsrijke druivenpitolie heeft zijn weg gevonden naar talloze cosmetische producten, vooral producten bedoeld voor het gezicht en het haar zoals Minus 417. Lippenbalsems, gezichtscrèmes, conditioners, moisturizers en andere producten die druivenpitolie bevatten, zijn allemaal rijk aan polyfenolen. Deze polyfenolen zijn anti-inflammatoire antioxidanten waarvan bekend is dat ze het verouderingsproces vertragen en acne-uitbraken voorkomen. Daarom gebruiken een aantal acne crèmes en toners druivenpitolie als een dragerolie.

Huidbalans
Hoewel het misschien contra-intuïtief lijkt om een ​​olie te gebruiken om een ​​vette huid te behandelen, is dat precies waarvoor druivenpitolie wordt gebruikt. Het laatste wat je wilt doen met een vette huid is het uitdrogen. In feite is die vettigheid een reactie van een huid die te droog is. Druivenpitolie voelt licht aan en laat de huid nooit zwaar aanvoelen met olie. In plaats daarvan bevochtigt het de huid effectief. Bij gebruik als toner kan druivenpitolie door geblokkeerde poriën dringen en puistjes zuiveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *