Op zoek naar een gezonde huid? Grape Seed Oil in -417 helpt je!

Druivenpitolie komt van de geperste zaden van druiven. De olie is een bijproduct van het maken van wijn. Deze olie staat bekend om zijn ontstekingsremmende, antimicrobiële en antioxiderende eigenschappen. Deze eigenschappen, samen met de grote hoeveelheden omega-vetzuren en vitamine E in druivenpitolie, hebben het tot een populaire, actuele behandeling voor de huid gemaakt.

Druivenpitolie behandelt acne-uitbraken
Vanwege de bewezen antimicrobiële eigenschappen van druivenpitolie, gebruiken sommige mensen het om acne- uitbraken te behandelen . Hoewel onderzoek naar hoe dit werkt, ontbreekt, is het logisch dat door bacteriën aan te vallen die diep in je poriën kunnen komen en puistjes veroorzaken, druivenpitolie je huid mooier kan maken.

Druivenpitolie maakt de huid zachter en elastischer
Druivenpitolie werd getest, samen met een aantal andere kruideningrediënten die beweren dat ze de elasticiteit en zachtheid van je huid verbeteren. Het onderzoek toonde aan dat het kruidenbestanddeel de vochtbalans, zachtheid en het vermogen om terug te stuiteren, verbeterde.

Druivenpitolie helpt de vitamine E en vitamine C in je huid om efficiënter en effectiever opgenomen te worden.

Druivenpitolie egaliseert de teint
Druivenpitolie bevat een krachtig antioxidant bestanddeel genaamd proanthocyanidine. Deze antioxidant kan de teint zelfs egaliseren wanneer deze consequent op uw huid wordt gebruikt. Van druivenpitextract is aangetoond dat het de symptomen van melasma (ook wel chloasma genoemd), een hyperpigmentatie van de huid, verbetert.

Druivenpitolie kan uw huid beschermen tegen schade door de zon
De krachtige antioxidanten in druivenpitolie hebben nog een ander voordeel. Eén beoordeling beschrijft druivenpitolie die helpt uw ​​huid te beschermen tegen het volledig absorberen van de UV-stralen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *