Groene Thee-extracten in -417 – wat doet het?

Groene thee verbetert de teint en maakt je huid gezond. Het helpt gifstoffen uit de huid te verwijderen, puistjes en littekens te genezen en vermindert ontstekingen. Het verbetert zelfs de elasticiteit van de huid. Een studie uit 2003 van het Medical College of Georgia toonde aan dat groene thee helpt bij huidverjonging. Het kan worden gebruikt om huidziekten en wonden te behandelen.

In het begin was groene thee populair in China en werd het gebruikt als medicijn om van om alles te behandelen, van hoofdpijn tot depressie. Tegenwoordig consumeren mensen uit verschillende delen van de wereld groene thee vanwege de vele voordelen voor de gezondheid.

Het bevat een grote hoeveelheid antioxidanten, evenals enzymen, aminozuren en fytochemicaliën zoals polyfenolen. Het heeft ook B-vitamines, foliumzuur, mangaan, kalium, magnesium en cafeïne. Naast de voordelen voor de gezondheid heeft groene thee een indrukwekkende lijst met huid- en haarverzorgingsvoordelen. Om je schoonheid te verbeteren, kun je groene thee gebruiken in je schoonheidsmaskers. Drink ook dagelijks een paar kopjes van deze populaire drank.

De antioxidanten en tannines (een samentrekkend middel) in groene thee helpen bij het behandelen van gezwollen ogen en donkere kringen. Ze helpen de bloedvaten onder de tere huid rond de ogen te laten krimpen. Dit vermindert op zijn beurt zwelling en wallen. Groene thee heeft anti-aging en antioxiderende voordelen die tekenen van huidveroudering kunnen vertragen, zoals verslapping van de huid, beschadiging door de zon, ouderdomsvlekken, fijne lijntjes en rimpels. De polyfenolen in groene thee neutraliseren schadelijke vrije radicalen, die aanzienlijke schade aan de huid kunnen veroorzaken en het verouderingsproces kunnen versnellen.

De catechinen in groene thee zijn antibacteriële middelen die helpen acne-veroorzakende bacteriën te bestrijden. Catechinen helpen zelfs bij het reguleren van hormonale onevenwichtigheden in het lichaam, een van de belangrijkste oorzaken van acne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *